Jackpot Party Bonus Codes en Promoties

Bij Jackpot Party valt er altijd wel iets te verdienen met een van de vele beschikbare bonussen en leuke promoties. Wie nieuw is bij JackpotParty.be mag zich verwachten aan mooie welkomstbonussen die je flink wat gratis speelgeld opleveren, en kunnen vaak rekenen op cashbacks indien je verlies zou maken op je eerste spelletjes. Geoefende spelers ontvangen stortingsbonussen die oplopen tot de volledige waarde van je herlaadbeurt. Bovendien kan je telkens je speelt rekenen op beloningspunten via het Jackpot Party Rewards programma. Wie goed op de hoogte is van de huidige bonussen en acties kan bij Jackpot party dan ook flink wat voordeel doen zonder zelf veel inspanningen te moeten leveren.

Tot € 500 Gratis Bonusgeld

Ontvang tot € 500 gratis speelgeld met de laatste nieuwe bonus codes voor België’s beste online casino’s. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de nieuwste bonussen te ontvangen.

Jackpot Party niet meer online

In 2014 heeft Jackpot Party haar Belgische activiteiten stopgezet, en sindsdien is het niet meer mogelijk om als Belgische speler nog bij deze goksite te gokken. Je kan van deze bonussen dan ook helaas geen gebruik meer maken.

€ 250 Welkomstbonus bij je Eerste Storting

Registreer je als nieuwe speler op JackpotParty.be en strijk tot € 250 bonusgeld op bij je eerste storting. Stort minimum € 10 om te profiteren van deze herlaadbonus van 100% die dus oploopt tot maximum € 250.

10% Cashback op jouw Nettoverlies

Ontvang een 10% cashback op jouw nettoverlies tijdens de eerste week van elke maand.

Hoe een Jackpot Party coupon inruilen?

Om een JackpotParty.be coupon code in te ruilen moet je naar het tabblad “Coupons inruilen”-pagina in de Kassa van je spelersaccount gaan om daar de coupon code in te geven en deze in te ruilen tegen jouw bonus.

Coupon code invullen bij Jackpot Party

Bonussen en promoties kunnen onderhevig zijn aan algemene voorwaarden of specifieke promotievoorwaarden die terug te vinden zijn op de website in kwestie.


door