Magic Dice Bonus Codes en Promoties

Magic Dice is een magische speelplek voor elke liefhebber van kansspelen. Dankzij de mooie bonussen en acties is er altijd wel een leuk buitenkansje om je geluk te beproeven. Wat dacht je bijvoorbeeld van de geweldige stortingsbonus van 25 euro wanneer je je online registreert? Op deze manier heb je meteen een goede start en een sterke basis om verder te gaan. Word lid van de VIP, en je krijgt ook toegang tot de vele aankondigingen speciaal voor deze bijzondere leden. Hiernaast krijg je ook nog eens allerlei speciale acties toegestuurd waarmee je nog meer kan winnen. Via de gratis nieuwsbrief word je hiervan op de hoogte gehouden en kan je er direct bij zijn wanneer de nieuwe promoties en bonussen geldig zijn.

€ 25 Stortingsbonus bij Jouw Eerste Storting

Stort voor het eerst geld op jouw nieuwe spelersaccount bij Magic Dice om meteen een mooie stortingsbonus van tot wel € 25 op te strijken.

Tot € 500 Gratis Bonusgeld

Ontvang tot € 500 gratis speelgeld met de laatste nieuwe bonus codes voor België’s beste online casino’s. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de nieuwste bonussen te ontvangen.

Hoe geef ik bonus codes in bij Magic Dice?

Links onderaan de “Betalingen”-pagina vind je bij Magic Dice een veld terug waar je bonus codes en andere speciale promo codes kan ingeven om deze te activeren voor jouw spelersaccount.

Bonus code ingeven in een Magic Dice account

Bonussen en promoties kunnen onderhevig zijn aan algemene voorwaarden of specifieke promotievoorwaarden die terug te vinden zijn op de website in kwestie.


door