Versailles Palace by SonicOnline Bonus Codes en Promoties

Versailles Palace by SonicOnline zorgt voor de beste beloningen voor alle spelers. Je eerste storting wordt bijvoorbeeld direct met 100% verdubbeld wanneer je je aanmeldt, wat je meteen een gouden start geeft. Wanneer je een vriend(in) uitnodigt en jullie hebben beiden 25 euro gestort, dan krijg je een dikke bonus van 25 euro helemaal gratis. Gans het jaar door zijn er nieuwe promoties te vinden op de aanbiedingen pagina, dus houd Versailles Palace by SonicOnline goed in de gaten. Er is hiernaast een uitgebreid beloningsprogramma met een puntensysteem waarmee je schitterende extra’s kunt verdienen. Hoe meer je speelt, hoe meer je eruit kunt halen. Word tenslotte een VIP-lid en maak gebruik van een van de uitgebreide welkomstpakketten en exclusieve aanbiedingen.

20 Gratis Spins voor Echt Geld bij Registratie

Maak een nieuw account aan bij Versailles Palace by Sonic Online, en mag meteen twintig keer de spannende game Magic Spinner spelen zonder dat je zelf ook maar een cent moet storten.

Tot € 500 Gratis Bonusgeld

Ontvang tot € 500 gratis speelgeld met de laatste nieuwe bonus codes voor België’s beste online casino’s. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de nieuwste bonussen te ontvangen.

100% Stortingsbonus Tot Maximaal € 200

Krijg bij jouw eerste storting bij Versailles Palace by SonicOnline het dubbele van het bedrag dat je stort dankzij deze 100% stortingsbonus, en dit tot wel € 200.

Hoe geef ik een bonus code in bij Versailles Palace by SonicOnline?

Op het aanmeldformulier van Versailles Palace by SonicOnline kan je in het tekstveld net boven de bevestigingsknop een bonus code ingeven om deze meteen te activeren:

Bonus ingeven tijdens het registreren bij Versailles Palace by SonicOnline

Wanneer je ingelogd bent in je spelersaccount kan je ook in de spelerslobby via de knop “Kassier” op de stortingspagina terechtkomen waar je bonus codes kan verzilveren.

Bonus code activeren in het Versailles Palace by SonicOnline account

Bonussen en promoties kunnen onderhevig zijn aan algemene voorwaarden of specifieke promotievoorwaarden die terug te vinden zijn op de website in kwestie.


door