Naar inhoud gaan

Gouden kaarten tijdens blackjackweekend bij Unibet

Blackjackweekend bij Unibet

Blackjackweekend bij UnibetUnibet introduceert een mooie nieuwe promotie voor zij die graag kaartspellen spelen. Elk weekend worden er namelijk heel speciale kaarten met gegarandeerde geldprijzen uitgedeeld aan de blackjacktafels van Unibet.

Blackjackweekend

Elk weekend is dus blackjackweekend bij Unibet. Op zaterdag en zondag kan je tussen 15:00 en 1:00 gouden kaarten winnen. In totaal worden er 200 gouden kaarten met een totale waarde van € 3.750 uitgedeeld. Er zijn 25 kaarten van € 50, 75 kaarten van € 20 en 100 kaarten van € 10. Als je een gouden kaart krijgt win je sowieso de waarde van de kaart, ongeacht de uitkomst van die ronde.

Unibet biedt natuurlijk een mooi aanbod van verschillende mogelijkheden om blackjack te spelen. Zo zijn er verschillende tafels waaraan je standaard blackjack kan spelen, met verschillende gradaties qua inzet. Nog mooier zijn echter de tafels waaraan je live dealers hebt. Deze tafels hebben altijd Nederlandstalige dealers, en de tafels zijn altijd beschikbaar.

Spelers die nieuw zijn bij Unibet kunnen trouwens niet enkel genieten van deze mooie promotie voor blackjack. Als je ook geïnteresseerd bent in sportweddenschappen kan je ook daarvoor genieten van aantrekkelijke promoties. Er is namelijk een mooie stortingsbonus van 200% tot € 80. Zo kan je bijvoorbeeld een storting overmaken van € 25 en een bonus van € 50 krijgen.

Neem deel aan blackjackweekend bij Unibet

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *