Naar inhoud gaan

Slijp ruwe diamanten op Circus.be

Slijp ruwe diamanten op Circus.be

Het online casino Circus.be heeft twee nieuwe dobbelspellen met diamanten als thema. In Diamond Glint van ontwikkelaar Gaming1 combineer je dobbelstenen om punten en felle, kleurrijke diamanten te verzamelen. Tegelijkertijd heeft Air Dice met Mystery Deal een iets donkerder en eleganter spel gecreëerd, waarbij het rad van fortuin je overlaadt met diamanten. Slijp de ruwe edelstenen in beide spellen om prachtige diamanten te winnen op Circus.be.

Technische eigenschappen Speel deze games bij Circus.be
Diamond Glint Mystery Deal
Developer Gaming1 Air Dice
Payline 20 20
Volatiliteit Gemiddeld Gemiddeld
RTP 96,00% 96,00%

Diamond Glint

Diamond Glint dice game op Circus.be - diamanten dobbelstenen Diamanten schitteren in het nieuwe dobbelspel Diamond Glint. Op 4 rasters van elk 9 vakjes plaats je stapels van 3 dobbelstenen om horizontale of diagonale lijnen van 3 identieke dobbelstenen te vormen. Er zijn 20 winlijnen, verdeeld over de 4 grids. Je ontvangt een winst vanaf 100 punten. Gebruik in deze glinsterende ruimte Wildsymbolen om andere dobbelstenen te vervangen. Activeer het bonusspel “Schitter!” door 3 Bonussymbolen te combineren. Het spel biedt je 12 diamanten aan die worden weggehaald tot er maar één overblijft. Je wint dan de prijs van de laatste diamant. Een bonuswiel vermenigvuldigt deze prijs vervolgens van 1 tot 5 keer. Een Mystery Game kan ook worden geactiveerd om de maximale prijs (100 keer de inzet) te winnen, ongeacht het aantal punten verzameld. Zet nu in tussen € 0,25 en € 25 om diamanten te winnen.

Mystery Deal

Mystery Deal dice game op Circus.be - diamanten dobbelstenen Het dobbelspel Mystery Deal lijkt in de basis op het vorige spel. Ook hier speel je op 4 rasters met 9 vakjes en win je punten door lijnen van identieke dobbelstenen te vormen. Maar in dit spel, als je drie Bonussymbolen krijgt, krijg je 5 rollen voor het Crystal Wheel. Je kunt het resultaat van elke rol accepteren of weigeren. De laatste rol wordt automatisch geaccepteerd en je kunt punten, geld of Mystery Games winnen. Die laatste zijn spellen waarbij alle puntenstappen dezelfde prijs opleveren, namelijk 100 keer je inzet (tussen € 0,25 en € 25). Je kunt Mystery Games ook krijgen via het Mystery Wheel. Als je meer dan 500 punten verdient, start je het wiel, dat tussen 1 en 15 Mystery Games kan opleveren.

Mis nooit meer een goede deal met de Circus.be app

Je kunt je computer niet altijd bij je hebben. Als je op vakantie bent, in de trein zit of een weekendje bij oma thuis bent, heb je toch het hele Circus.be aanbod binnen handbereik dankzij de My Circus mobiele app. Geniet van spellen en sportweddenschappen, maar ook van informatie over je status en je Clubpunten. Download nu de app voor Android of iOS en neem Circus.be overal mee naartoe!

Ontdek de nieuwe games van Circus.be