Naar inhoud gaan

Elk weekend een superweekend voor online bingo

Elk weekend een superweekend voor online bingo

Weekends zijn natuurlijk dé uitgelezen momenten om een beetje tot rust te komen, en welk spel is er beter dan een leuk spelletje online bingo. Bingo is namelijk spannend genoeg om je op het randje van je stoel te laten zitten, maar is ook relaxed genoeg om tegelijkertijd ook lekker onderuit te zakken in de zetel of bureaustoel. De winst die je eruit krijgt is eveneens altijd een heel erg leuk extraatje. Maar hoe kun je nu het beste halen uit jouw bingowedstrijden? Wel, om te beginnen zijn er tijdens het weekend altijd wat leuke bingo promo’s en bonussen waar je al meteen voordeel mee doet.

Bij Unibet zijn er namelijk verschillende leuke promoties, die je helpen met extra winsten te boeken met bingo. Aan de slag gaan met bingo bij Unibet is vlug en gemakkelijk. Het enige wat je moet doen is een account aanmaken. Hierna kan je al deelnemen aan elk bingospel dat wordt georganiseerd bij Unibet. Er zijn verschillende kamers, waarin je kan spelen met andere spelers. Tijdens het spel kan je ook live een praatje slaan met je medespelers.

Super Saturdays en Roll On Sunday bij Unibet

Unibet zorgt er in het weekend voor dat alle spelers een redelijke kans hebben op mooie prijzen, met twee speciale bingopromoties. Deze promoties zijn het hele jaar door geldig, dus je moet niet bang zijn om deze te missen. Elke zaterdag zijn de Super Saturdays waarmee je kans maakt op een prijs van niet minder dan € 2.000. Dit evenement wordt georganiseerd in The Arena, waar er met 75 ballen gespeeld wordt. Tickets kunnen vanaf vier weken op voorhand gekocht worden, en je hoeft niet eens online te zijn om deel te nemen. Je prijzen zullen automatisch toegekend worden.

Zondag is een al even fortuinlijke dag, want Roll On Sunday rolt langs met een gigantisch aanbod aan prijzen. Op elke zondag zijn er in The Arena tussen 20u-23u negen prijzen per spel te winnen. Daarnaast is er ook een gegarandeerde prijzenpot van minimum € 400 per spel. Hetgeen deze zondagen zo speciaal maakt is dat je nadat je een volle kaart hebt nog steeds prijzen kan winnen, en op deze manier je prijs nog groter wordt.

Ga aan de slag met online bingo bij Unibet