HomeweddenschappenBingoal komt met weddenschappen op duivensport

Bingoal komt met weddenschappen op duivensport

Bingoal komt met weddenschappen op duivensport

Bingoal zal vanaf dinsdag 29 juli 2014 als eerste in België weddenschappen op de duivensport aanbieden. De bookmaker kreeg hiervoor deze week een goedkeuring van de Belgische Kansspelcommissie, het gokken op duiven zal dus 100% legaal verlopen. De werking van de weddenschappen zelf zal gelijkaardig zijn aan die van andere sporten en kan zowel online als offline bij Bingoal. De eerste twee evenementen waarop kan gewed worden zijn Perpignan (internationaal) op 1 augustus en Bourges (nationaal) dat op 2 augustus doorgaat.


Wedstrijdduif in actieDe duivensport zelf is heel tevreden met dit nieuwe initiatief, de Koninklijke Belgische Duivenbond daarentegen vindt het geen goed idee. Laatstgenoemde is bang dat er zal vals gespeeld worden, ook al is Bingoal zijn systeem voor weddenschappen op wedstrijdduiven waterdicht volgens de Kansspelcommissie. Wij zijn alvast enthousiast dat deze mooie sport een nieuw tijdperk ingaat, en zo de kans heeft om internationaal verder uit te groeien. We kijken ernaar uit om onze eerste gok te wagen op deze nieuwkomer!

https://feelinglucky.be/wp-content/uploads/bingoal-logo.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.be/wp-content/uploads/bingoal-logo.png" width="300" height="174" alt="Bingoal komt met weddenschappen op duivensport">,<img loading="lazy" decoding="async" class="alignright size-thumbnail wp-image-2118" src="https://feelinglucky.be/wp-content/uploads/duivensport-150x150.jpg" alt="Wedstrijdduif in actie" width="150" height="150" srcset="https://feelinglucky.be/wp-content/uploads/duivensport-150x150.jpg 150w, https://feelinglucky.be/wp-content/uploads/duivensport-65x65.jpg 65w" sizes="(max-width: 150px) 100vw, 150px" />

Over Feeling Lucky

Feeling Lucky informeert je over legale online kansspelen in België, en houdt je op de hoogte van de laatste nieuwtjes, de beste odds en de nieuwste casinospellen en weddenschappen.

Recente artikelen

21+ Gokken kan verslavend zijn.
Stop op tijd!
Meer info op: www.stopoptijd.be.

Copyright © 2023 Feeling Lucky, All rights reserved.