Finale Copa del Rey nóg spannender dankzij Unibet

Op 22 mei zal in het Estadio Vicente Calderón van Atlético Madrid een ware titanenstrijd plaatsvinden tussen FC Barcelona en Sevilla FC. De inzet van deze wedstrijd is de Copa del Rey, de Spaanse beker. De statistieken van de wedstrijden op verplaatsing vallen dit seizoen echter tegen voor Sevilla FC: in de reguliere competitie wisten ze nog geen enkele keer te winnen op verplaatsing. Daarnaast staat het tegenover één van de sterkste ploegen ter wereld, het FC Barcelona met wereldsterren Messi en Neymar. Twee spelers van FC Barcelona zullen echter een extra reden hebben om uit te kijken naar deze wedstrijd. Daniel Alves en Adriano zijn namelijk beide ex-spelers van Sevilla FC. Beide kwamen ze zes jaar uit voor de Rojiblancos.

Een echte verplaatsing is het echter niet te noemen: beide ploegen wijken uit naar de Spaanse hoofdstad Madrid. Het belooft een spannende match te worden, met veel actie gegarandeerd. Beide ploegen moeten wel een kleine drie uur afreizen naar Madrid, dus vermoeidheid kan zeker een rol spelen.

Win een Copa-pakket

Unibet maakt het nog spannender om uit te kijken naar deze wedstrijd. Door enkelvoudige weddenschappen te plaatsen tussen 8 april en 10 april, kan je punten winnen. De twee personen met de meeste punten, winnen een speciaal Copa-pakket. Dit pakket bevat twee heen – en terugvluchten voor twee personen, twee tickets voor de bekerfinale, in het midden van de eerste rij van het stadion en twee overnachtingen in een viersterrenhotel in Madrid.

De andere 98 mensen die de top 100 vervolledigen komen echter ook niet met lege handen thuis: onder deze 98 mensen wordt er € 2.250 aan risicovrije weddenschappen bij Unibet uitgedeeld. Wees dus zeker niet bang om zelf deel te nemen, en kans te maken om de finale van de Copa del Rey live mee te maken.

Plaats een weddenschap en win het Copa-pakket

Beste online bookmakers van 2019

# Wedden Overzicht Bonussen Bezoek
1 betFIRST
betFIRST
  • Aantal sporten: 25+
  • Licentie: FA1 16764

Review
  • Welkomstbonus: 100% tot € 100
Ontvang Bonus
2 Unibet
Unibet
  • Aantal sporten: 30+
  • Licentie: FA+116799

Review
  • Welkomstbonus: 200% tot € 80
Ontvang Bonus
3 Bet777
Bet777
  • Aantal sporten: 28+
  • Licentie: FA+117638

Review
  • Welkomstbonus: 100% tot € 150
Ontvang Bonus

Tot € 500 Gratis Bonusgeld

Ontvang tot € 500 gratis speelgeld met de laatste nieuwe bonus codes voor België’s beste online casino’s. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de nieuwste bonussen te ontvangen.door