Naar inhoud gaan

Vecht met Vikingen op Circus.be

Vikings go Berzerk Reloaded

De Vikingen nemen Circus.be over. Worden ze je beste vrienden, of veranderen ze in je vijanden? Als je aan de kant van de sirenes staat, kan je beter Vikings go Berzerk Reloaded niet spelen. Je behaalt winsten wanneer de Vikings winnen van deze verraderlijke zeemeerminnen. Ook Vikings Empire Treasures speel je beter met de Vikings aan je zijde. Je zal blij zijn als je deze stoere mannen en vrouwen op je scherm ziet vallen, want ze stappelen zich meestal op om je winsten te vergroten. Voel jij de Viking in jou al opkomen?

Vikings go Berzerk Reloaded

Vikings go Berzerk Reloaded Yggdrasil brengt ons naar een gevecht tussen Vikings en sirenes. Dit gevecht kan je zelf zien tijdens de Free Spins feature. Deze feature activeer je door drie of meer Free Spin symbolen te verzamelen. Tijdens de feature kan een Viking het gevecht met de sirene verliezen of winnen. Bij een winnend gevecht verandert het symbool in een Wildsymbool dat blijft staan gedurende de volledige feature. Wanneer een Viking Berzerk is lichten zijn ogen op en wint hij elk gevecht met de sirene, maar om dit te krijgen moet je gokken met je volledige Free Spin feature.

Vikings Empire Treasures

Vikings Empire Treasures De Vikingen van Playtech gaan op zoek naar hun schat, en jij kan helpen. Verzamel twee Bonussymbolen om de Berserkerbonus te activeren. Hier kan je kiezen tussen twee opties waarvan je prijs pas na het kiezen getoond wordt. Ofwel win je een geldprijs, ofwel krijg je een verhoging van de vermenigvuldiger tijdens de Gratis Rondes feature. Deze feature kan je starten door drie Bonussymbolen op je rollen te krijgen. Hoe hoger je winstvermenigvuldiger is, hoe groter je kans op Geldprijssymbolen die uitbetalen vanaf dat ze op je rollen vallen.

Meer stoere spellen

Als deze ruige Vikings je niet afschrikken, dan durf jij misschien met de Duivel te spelen. Hij laat je een dice game spelen in Devilish en probeert samen met jou de poort naar de Zevende Hemel te passeren. Verkies je een gevaarlijk avontuur? Het slotspel Rich Wilde and the Book of Dead brengt je dat. Deze avonturier trekt het Oude Egypte door op zoek naar grote schatten. Als je liever in het noorden blijft, dan kan je The Faces of Freya spelen. Zij is een Noorse godin die de seidhr magie beheerst. Avonturen genoeg dus!

Ontdek deze nieuwe games bij Circus.be