Naar inhoud gaan

Vind het Chinese geluk op Circus.be

Een Chinees gelukskoekje heb je niet nodig wanneer je speelt met een Chinese draak of Chinese krijgers op Circus.be. Maak je eigen geluk in deze slot spellen met Chinees thema. In Laughing Dragon zal je samen met de draak lachen van geluk. Hij is het Wildsymbool dat jij graag op je rollen ziet vallen. Kamakura stelt je voor aan enkele stoere en sterke krijgers. De loyaliteit aan hun land beloven ze nu aan jou, waardoor jouw kans op winst groter is.

Laughing Dragon

Ainsworth Games laat ons spelen met de Chinese draak. Dit is het Wildsymbool dat gelijk welk symbool vervangt zodat je gemakkelijker één van de 100 winlijnen kan behalen. Het Scattersymbool is de gouden munt. Als je er drie of meer van deze verzamelt, start de Lucky Break Feature. Drie ringen verschijnen rond willekeurige vakjes. Tijdens de vijf gratis draaien die je ontvangt, verplaatsen deze ringen. Wanneer een Scattersymbool in zo’n vakje staat, krijg je de weergegeven prijs. Dit kan een vermenigvuldiging van je inzet zijn, of één van de vijf jackpotten.

Kamakura

Met EGT Interactive en enkele Chinese krijgers en dames kan je niet anders dan geluk hebben in dit slot spel. De meest stoere krijger is het Wildsymbool dat elk symbool vervangt, met uitzondering van het Scattersymbool. Tijdens het basisspel verandert hij soms een volledige rol in Wildsymbolen. Het Scattersymbool is de sterkste krijger. Wanneer je er drie waar dan ook op je scherm hebt, ontvang je gratis draaien. Je maakt een keuze uit 50x je inzet, een groot aantal draaien met weinig Wild rollen, of een klein aantal draaien met maximaal vier Wild rollen.

Bezoek andere landen

China is niet het enige land dat veel voorkomt op Circus.be. Bezoek Mexico dankzij Muerto en Mictlán. Je viert er een echte Día de los Muertos met dodenmaskers, rozen en hoge hoeden. Als Zuid-Amerika niets voor jou is, maar Afrika wel, speel dan Elephant Stampede. Je gaat er op zoek naar wilde Afrikaanse dieren, zoals zebra’s, neushoorns en olifanten. Wil je een fantasieland gevuld met katten? Laat de kattenclans vechten in Cat Clans. Elke clan geeft je zijn eigen voordeel dat je zeker niet wilt missen!

Ontdek deze nieuwe games bij Circus.be