HomepokerRegionale Toernooicup bij PokerStars met gratis deelname

Regionale Toernooicup bij PokerStars met gratis deelname

Regionale Toernooicup bij PokerStars met gratis deelname

PokerStars organiseert nog tot en met 27 februari 2014 haar Regionale Toernooicup waarbij je een kwalificatie kan winnen voor het Belgische online pokerkampioenschap (BOPC). Deelnemen aan de regionale toernooien is gratis, en kan voor spelers uit alle regio’s in België die je op de betreffende wedstrijdpagina op PokerStars.be terugvindt. Uiteindelijk zullen er vijf spelers uit elke regio op 9 maart 2014 mogen meedingen naar de Belgische beker online poker. De prijzenpot bedraagt € 2000, en de winnende top drie zorgt ervoor dat alle spelers in hun regio een freeroll krijgen.

Je kan elke dinsdag, donderdag en zondag meespelen in deze regionale freebuy-toernooien met € 10 gegarandeerd prijzengeld, en dit nog tot en met 27 februari 2014 dus.

https://feelinglucky.be/wp-content/uploads/pokerstars-logo.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.be/wp-content/uploads/pokerstars-logo.png" width="300" height="174" alt="Regionale Toernooicup bij PokerStars met gratis deelname">

Over Feeling Lucky

Feeling Lucky informeert je over legale online kansspelen in België, en houdt je op de hoogte van de laatste nieuwtjes, de beste odds en de nieuwste casinospellen en weddenschappen.

Andere LandenCopyright © 2023 Feeling Lucky, All rights reserved.