Bet90 Bonus Codes en Promoties

Bet90 is een louter offline bookmaker die voorzichtig de weg naar het internet gevonden heeft. Tot op heden is het nog steeds niet mogelijk om een account aan te maken zonder dat je in een van de centra je fysiek gaat aanmelden. De Maltese bookmaker biedt wel de mogelijkheid om hoge inzetten te plaatsen en zal zelden of nooit limieten opleggen. Qua profiel heeft deze bookmaker dan ook wat weg van de populaire bookmaker Pinnacle. Zoals wel meer offline bookmakers biedt bet90 dan ook geen bonussen aan. Het valt te verwachten dat Bet90 in de toekomst wel bonusacties en andere promoties zal organiseren naarmate het haar Belgische activiteiten verder uitbouwt.

Tot € 500 Gratis Bonusgeld

Ontvang tot € 500 gratis speelgeld met de laatste nieuwe bonus codes voor België’s beste online casino’s. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de nieuwste bonussen te ontvangen.

Bonussen en promoties kunnen onderhevig zijn aan algemene voorwaarden of specifieke promotievoorwaarden die terug te vinden zijn op de website in kwestie.


door